Despre mine

Am inceput dintr-o pasiune pentru nou, pentru limbajele de programare insotita de o curiozitate care alimenta intrebarea: Cum se face un site?

Povestea primului meu website creat dintr-o joaca.

Totul a inceput prin 2009 dupa ce am citit un articol despre o aplicatie care genera template-uri si care mi-a starnit curiozitatea despre cum se face.

Am inceput sa generez diverse modele de website-uri in format html pe care le rulam direct din calculatorul meu. Dar nu m-am oprit aici, ci am vrut sa vad ce contin acele fisiere generate si asa am descoperit coduri care nu-mi spuneau nimic. Asa am inceput sa ma documentez despre HTML si CSS.

Dupa o perioada am ajuns la ideea ca aveam atat de multe schimbari de facut si informatii de adaugat, incat devenise o munca prea ineficienta sa adaug si sa modific in fisierele HTML, asa ca am continuat documentatia pentru CMS si m-am oprit la Joomla, insa aici intervenea PHP si MySQL.

In anul 2009, fiind angajat la un prieten, incercam sa dezvoltam o afacere pe plan local, insa nu era deajuns cu reclama in ziar si i-am propus sa ii fac un site de prezentare. L-am construit in calculator, dar de data aceasta direct din editorul de texte si a fost un succes.

Dupa aceasta etapa, am considerat ca trebuie sa trec mai departe si dupa ce am terminat cu website-urile de prezentare statice si cele CMS, am trecut la documentarea despre magazinele online si am inceput cu Zen Cart, apoi am incercat si Drupal, PrestaShop si m-am oprit la Opencart.

prinde-peste.ro
“Daca nu vrei sa auzi "Nu se poate", ci mai degraba "Hai sa vedem cum facem", inseamna ca ai ajuns unde trebuie. Cu rapiditate si profesionalism, AdyMedia.ro a resuit sa transforme ceea ce visam noaptea in ceea ce este acum www.prinde-peste.ro.
Pe langa structura, design si consiliere, am avut parte si de un bun CEO, fapt ce a facut ca magazinul on-line sa vanda la scurt timp de la nasterea lui.
Recomand fara ezitare!”
Dan Dumitrel F. - CEO prinde-peste.ro
magazinuldetrandafiri.eu
“Am inceput colaborarea cu Ady dintr-o joaca. Nu era nimic stabilit, nici nu gandeam unde vom ajunge. De la un tip de site, adresat unei piete specifice, datorita efortului depus de Ady (in urma diverselor si nenumaratelor modificari "aparute" peste noapte) am reusit sa evoluam si sa accedem intr-o cu totul alta zona, cea a comertului online. Comunicarea este la hiperlativ. Mobilitatea in gandire si actiune nu este mai prejos. Si asta de 10 ani. Multumim Ady cred ca este putin spus. Dar mai multe cuvinte sunt de prisos. Echipa magazinuldetrandafiri.eu”
Mariana T. - CEO magazinuldetrandafiri.eu
expertcontrol.ro
“L-am gasit pe internet cautand la vremea respectiva un programel. Programul a fost foarte bun si folositor! L-am salvat in telefon Adi programator bun!
La un an de zile m-am lovit de o alta problema si am apelat la el legat de soft. Solutia mi-a fost data prompt si eficient.
M-am gandit sa imi modific pagina de internet pentru ca nu eram foarte multumit de cea veche. Am apelat din nou la Adi, care mi-a facut o oferta si care mi-a realizat ce mi-a promis foarte repede si cu rezultate foarte bune!
Acum, am ajuns cand las mesaj pe mail maxim a doua zi dimineata primesc raspuns: "REZOLVAT!".
Concluzia: Foarte bun in programare, foarte multe solutii in design web, face o promovare web foarte buna, prompt, corect, eficient si inovator! Foarte multumit de el, rezolvandu-mi toate problemele!”
Nicolae Cristian J. - CEO expertcontrol.ro
e-certificat-energetic.ro
“Colaborarea cu AdyMedia.ro a inceput inca de la etapa de proiectare si design a site-ului. AdyMedia.ro ne ajuta atat cu optimizarea, cat si cu problemele ceva mai tehnice ale site-ului. De fiecare data cand luam o decizie de dezvoltare a site-ului nostru ne consultam cu AdyMedia.ro pentru a fi siguri ca se vor efectua lucrari de cel mai inalt nivel.”
Floriana S. - CEO unikasa.ro
lservicepciasi.com
in constructie”
Radu M. - CEO servicepciasi.com
Servicii oferite
Pe langa aplicatiile web si cele Excel, mai pot oferi si: