Gestiune productie panificatie
Aceasta aplicatie Excel este creata pentru gestionarea materiei prime intrate in gestiunea patiseriei si a celei iesite conform retetarului stabilit in fila specifica, sub forma de produse finite. Retetarul se poate prestabili si modifica, functie de cerinte si necesitati.
Aplicatia este customizabila pentru fiecare beneficiar dupa necesitatile acestuia.
Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin e-mail sau WhatsApp:
Pasul 2 - Definirea retetarului
Crearea retetarului se face in fila Retetar, prin selectarea produsului finit definit in fila Setari, apoi pe capul de coloane se selecteaza materiile prime si ele definite deja in fila Setari. Cantitatile sevor introduce in grame (gr.) sau mililitri (ml.) asa cum sunt introduse si in stoc in fila Magazie.
Pasul 3 - Introducerea materiei prime
Acest pas se face in fila Magazie, unde se vor introduce datele de pe documentul de achizitie selectand materia prima definita anterior. Atentie la transformarea unitatilor de masura din documentul de primire in aplicatie. Cautati unitatea de masura si pe ambalajul produsului achizitionat.
Pasul 4 - Generarea NIR-ului
In fila NIR se va generea NIR-urile aferente facturilor selectand factura la care dorim sa generam acest document. In caz ca am facut ceva in neregula, vom avea afisate mesaje de eroare in partea dreapta a formularului NIR-ului. Revizuiti aceste erori si reveniti la NIR.
Pasul 5 - Operatiuni cu produsele finite
In fila Operatiuni vom selecta produsele finite deja definite in fila Setari, cantitatea operata, pretul si tipul de operatiune.
Pentru operatiunea de Productie si Reintroducere, produsele vor fi adaugate in stoc. Pentru Vanzare si Scadere, se vor scadea din stoc produsele finite.
In fila Setari se poate crea definirea pretului pentru a se selecta automat in fila Operatiuni.
Aplicatia este customizabila pentru fiecare beneficiar dupa necesitatile acestuia.
Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin e-mail sau WhatsApp: