WhatsApp ar putea primi o actualizare majoră a interfeței de utilizare, făcând aplicația mult mai funcțională și mai atrăgătoare privirii

WhatsApp primește de ceva timp un flux decent de actualizări din motive întemeiate. Aceste actualizări fac aplicația mai funcțională și există o nouă actualizare pe drum, care nu schimbă aplicația în mod drastic, dar adaugă un strat frumos de vopsea. După cum se pare, aplicația deținută de Meta primește o interfață de utilizare reîmprospătată care nu schimbă prea multe, dar face interfața mult mai curată prin schimbarea unor culori.

Actualizarea UI WhatsApp face ca aplicația să arate mult mai bine și mai coerentă.
WABetaInfo a reperat WhatsApp pentru Android cu această schimbare a interfeței de utilizare și, după cum se vede, partea verde închis din partea de sus a dispărut acum și este înlocuită cu alb, iar fontul aplicației a primit, de asemenea, o nuanță mai strălucitoare de verde. Restul elementelor rămân mai mult sau mai puțin la fel, dar sincer îmi place acest aspect.

 

Acum, această reîmprospătare a interfeței de utilizare ar putea să nu pară mare lucru pentru mulți oameni, dar, sincer, a făcut ca WhatsApp să fie mult mai coerent. Elementele verzi, albe și negre funcționează foarte bine împreună și dau aplicației un aspect mult mai curat și, deși ar putea părea doar o reîmprospătare a culorilor, se pare că noua schimbare ne arată câteva elemente care s-au mutat.

O altă schimbare majoră pe care o vedeți este că acum aveți mai multe file. Aveți acum o filă care vă va arăta toate mesajele, apoi există o filă pentru mesajele necitite, urmată de o filă pentru mesajele personale și de afaceri. Cred că este un lucru corect, dar acest lucru ridică o întrebare. Dacă fila pentru afaceri se referă la mesajele pe care le primești pe WhatsApp for Business, înseamnă că cele două aplicații vor fuziona?

Nu putem fi siguri deocamdată și, de asemenea, nu putem confirma când vor începe să fie implementate aceste modificări în aplicație. Noua interfață a fost observată pe versiunea beta a WhatsApp pentru Android 2.23.18.18 și este încă în curs de dezvoltare, așa că va dura ceva timp până când actualizarea va începe în sfârșit să fie distribuită tuturor utilizatorilor, dar, oricare ar fi cazul, vă vom ține la curent.

Via: wccftech.com

Tradus și adaptat cu www.DeepL.com/Translator (free version)