WhatsApp lucrează la noi instrumente de formatare a textului pentru mesagerie

WhatsApp dezvoltă noi instrumente de formatare a textului pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și capacitățile de mesagerie. Aceste noi instrumente de formatare a textului includ sintaxa pentru marcarea fragmentelor de cod, citarea unui text specific și crearea de liste de text. Aceste adăugiri sunt așteptate să fie lansate într-o actualizare viitoare a aplicației.

A trecut foarte mult timp de când WhatsApp a introdus instrumentele sale inițiale de formatare a textului: italic, bold, strikethrough și monospace. Cu toate acestea, WhatsApp dorește să facă aplicația sa de mesagerie și mai bună pentru utilizatori prin introducerea unor instrumente suplimentare de formatare a textului. Mai exact, se dezvoltă trei noi instrumente care vă vor permite să schimbați în viitor modul în care arată mesajele dvs. Datorită acestor noi instrumente de formatare a textului, WhatsApp își propune să le ofere utilizatorilor o experiență mai bună, permițându-le să își stilizeze mesajele, iar noi credem că acestea vor îmbunătăți cu siguranță experiența de comunicare. Ca referință, această funcție a fost descoperită prin intermediul uneia dintre actualizările recente ale WhatsApp Desktop beta, unde funcția este în curs de dezvoltare.

După cum puteți vedea în această captură de ecran, WhatsApp lucrează cu adevărat la noi instrumente de formatare a textului pentru mesaje. Funcția „Code Block” este concepută pentru a face partajarea și citirea liniilor de cod mult mai convenabilă și mai ușor de citit pe WhatsApp. Este deosebit de utilă în special pentru dezvoltatorii de software, programatori și orice persoană implicată în industria tehnologică care comunică frecvent fragmente de cod cu colegii sau prietenii lor. Prin introducerea acestui nou instrument de formatare a textului, WhatsApp își propune să elimine problema frecventă a afișării fragmentelor de cod într-un mod confuz, îmbunătățind calitatea generală a discuțiilor tehnice.

Cel de-al doilea instrument de formatare în curs de dezvoltare este funcția „Quote”. Acest instrument îi va ajuta pe utilizatori să se refere la mesaje sau răspunsuri specifice în cadrul unui chat. Este diferit de caracteristica actuală de citare a mesajelor, deoarece acest nou instrument de formatare le permite utilizatorilor să evidențieze o anumită porțiune de text. Adesea, conversațiile dintr-un chat de grup pot fi rapide, iar utilizatorii pot pierde din vedere contextul sau informațiile relevante. În opinia noastră, noul instrument de formatare a textului citat încearcă să rezolve această provocare, permițând utilizatorilor să citeze un anumit text și să răspundă direct la acesta. În cele din urmă, cel de-al treilea instrument de formatare va permite pur și simplu utilizatorilor să creeze o listă de elemente.

Pe măsură ce WhatsApp continuă să inoveze și să își extindă capacitățile, aceste instrumente de formatare vor deveni probabil completări utile ale platformei, răspunzând nevoilor diverse ale bazei sale vaste de utilizatori. Cu toate acestea, este de remarcat, de asemenea, că WhatsApp lucrează la aducerea acelorași instrumente de formatare a textului într-o actualizare viitoare a versiunii beta a WhatsApp pentru iOS și Android. Este posibil să existe un articol separat pentru această funcție în viitor.

Noile instrumente de formatare a textului sunt în curs de dezvoltare și vor fi lansate într-o actualizare viitoare a WhatsApp Desktop beta. Ca întotdeauna, plănuim să publicăm un articol suplimentar atunci când vom avea mai multe detalii pe care să vi le împărtășim.

Rămâneți la curent cu noutățile WhatsApp urmărind acest blog.

De asemenea, puteți descoperi și alte caracteristici noi pentru WhatsApp beta pentru Android, iOS, Web/Desktop și Windows.

Via: wabetainfo.com

Tradus și adaptat cu www.DeepL.com/Translator (free version)